torsdag 10. oktober 2013

Damene er klare for hjemmepremiere!

Søndag 13/10 kl 13:00 er det klart for første hjemmekamp for damer i Div.2 i Solberghallen. Vi håper på stor støtte fra tribunen! Kom gjerne litt før kampstart da det blir innmarsj og lineup.

Nå har vi forberedt oss det vi kan, siste treningen før kamp var i dag. Vi har gjennomført mange bra treninger i det siste og føler oss veldig klare for seriestart!

Et nytt og spennende lag drar på seg NOR-trøya, blant annet våre dyktige jenter fra tidligere jentelag. Samtidig har vi også mange rutinerte damelagsspillere som vi er sikre på at klarer å skape litt ro på banen.



Linda og Inger Lise under treningskamp mot Asker



På motsatt banehalvdel står OSI. Et lag vi ikke vet så altfor mye om, men som tapte sin første seriekamp, 4-10, hjemme mot GIF Fighters 2. Det er et lag bestående av relativt unge spillere og alt peker i retning mot en tøff og intensiv kamp. Om vi holder oss til våres spilleidé, har høyt tempo og er tøffe i duellene skal vi være vanskelig å ta poeng fra på hjemmebane!

Kiosken er åpen og det blir salg av lodd med fine premier fra våre sponsorer. Vi har også fått rabattkuponger i kampprogrammet som gir 20% på baderomstilbehør fra en av våre sponsorer.



Vi ses i hallen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar