lørdag 1. februar 2014

Tap mot Akerselva

I en tuff kamp på fredagen tapte damene med 4-5 mot Akerselva. NOR 92 startet bra og ledde 3-0 etter første period. I andre period var det omvendt 0-3, så da var det 3-3 til pause. Vi startade kampen med 12 spillere men bare 8 igjen før kampen var slutt. 2 spillere til legevakt. I 3:e tog vi ledelsen igjen med 4-3, men kort etter var det 4-4. Direkt etter en skade gjør de målet 4-5 og avgjør kampen. Vi spiller siste minuttet med 6 på banen og har skudd mulighet som keeperen redder. Men vi viser utrolig kjempevilje og gjør alt i alt en mycket bra kamp. Nå må vi bare knyte neven i lomma og gira for kampen på søndag kl 15:00 i Berskaughallen der vi møter Lier i 2.div. Vid seier der, rykker vi ifra litt så det blir en toppduo med GIF og NOR 92. Ta gjerne turen til hallen i morgen og støtte damene til seier!