mandag 20. juli 2015

¤the Swedish Corner¤ tok en prat med trener Jimmy Geiryd før "ferien":


Damelaget har ett par uker egentrening i Ferieperioden. Emma(#3) har "svorskat" med trener Jimmy om formen på damelaget:



Kan du beskrive sesongen med 3 ord?

-Morsam, fightingspirit og laginnsats.
Hva vil du si om den kommende sesongen?
- Jeg gleder meg veldig til sesongen. Vi kommer med et godt sammensveiset lag med mange flinke spillere. Vi må vare ydmyke foran oppgaven. Det kommer bli tøft. Men jeg skal gi alt så får vi se hvor langt det holder!
Hva om truppen til Eliteserien?
-Glede, lagånd og innsats! Vi har med oss de fleste som vart med på våres 3 opprykk så vi er godt sammensveiset. Vi har flere tekniske spillere og spillere med andre kvaliteter. Pluss at vi har mange nye spennende navn som eventuelt er på vei in i truppen som jeg har veldig trua på.
Hva gleder deg mest kommende sesong med damelaget? 
- Vanskelig å si, det er så MYE! Men hvis jeg må velge noe er det nok første kampen i eliteserien. Men NM er en stor gulrot!
Hva er lagets styrke kommende sesong i Eliteserien?
-Lagånd, jobbe som ett lag
Trenare Jimmy er på Kreta på ferie så vi håper att formen er helt ok etterpå og att han koser seg i sola men att de blir litt trening og, så han kan hålla damernas tempo i løypa...
Laget kommer nu ha fortsatt egentrening til uke 31. Crossfit på Gården Bootcamp var en succé under våren som laget fortsätter med från uke 31 på Mandager. 
Uke 32 er det halltrening åter og laget prøver å få til noe treningskamper i desse ukerna før uke 36 då laget reiser til Gøteborg på Björnslaget cup 4-6 september. 


Da er det bare 2 måneder igjen -Den 19:e september er det seriepremiere!!!


En resyme av sommertreningen :





God Ferie Folkens :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar