tirsdag 16. juni 2015

Gården Bootcamp og bading



Hei og hopp

Da har det seg slik at vi klarte godt over 250 likes på vår facebook-side, og alle damene måtte ut i vannet. Desverre funket ikke temperaturmåleren på iPhone så veldig godt i vannet, men jeg kan understreke at det var kjølig.

Gården Bootcamp som ligger i Mjøndalen har hostet oss i mage uker nå og vi er storfornøyde med deres opplegg. Her trener vi styre med cardio, noe som gjør at man er god og sliten etter hver eneste økt.

Idag vil damene ha en restutisjonsøkt før 

morgensdagens kamp mot Sagene i Bjølsenhallen kl 19.00

det vil da bli noen debutanter, og vi håper at du som er true blue kommer og ser på damene knuse Sagene. Jimmy, vår kjære treners tanker om kampen vil bli presentert i bloggen som;
Jimmys sterke/svake:

" Jeg gleder meg veldig til kamp. Det blir gøy å spille mot en eliteserierival! Det blir også veldig spennende å se hva sommertreningen har gitt oss, med tanke på resultater, og siden vi ikke har hatt halltider. Våre "inturns" vil få prøvd seg med laget, og det blir interessant og se hvordan jentene jobber sammen. Vi håper å få se noen områder vi har trent på, og hva vi trenger å jobbe med videre. Etter erfaringer vet vi at Sagene har raske spillere, så det er viktig at jentene er 100% på igjennom hele kampen. Forsvaret og dueller må tråkkes til i. Og vi må skyte når vi har mulighet. fokus i rekkene vil være; ballsikre, skape rom og tempo på kula og beina."


"


BTW; fant dere dagens ord?

Vi er en fin og sammensveiset gjeng som ønsker å drive med sporten til krampen tar oss. Nedenfor er et bevis på det. Takk for dere som ga oss muligheten til å gjennomføre dette støntet. 

PS: videoen kan inneholde sterke scener.





Så runder vi av med å si;

True blue, dutti dutii duu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar